marime text:

Barbat mort, dupa ce a fost aruncat in Cris de prietenii de pahar!

Moarte ingrozitore pentru un barbat de 36 de ani, din judetul Arad. Omul a disparut de acasa inca de miercurea trecuta si duminica seara, a fost gasit fara suflare, intr-un canal adanc de 3 metri, al raului Cris. Criminalistii s-au ingrozit cand i-au vazut trupul plin de vanatai si au retinut deja trei suspecti.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Familia barbatului s-a ingrijorat cand a vazut ca acesta nu mai vine acasa si a dat alarma la politie. Oamenii legii au aflat ca barbatul ar fi fost vazut ultima oara la o petrecere, in compania unor prieteni. Acestia sunt si principalii suspecti in acest caz.

Telefonul mobil al victimei este principala proba in acest dosar. Duminica seara, unul dintre barbati a incercat sa vanda telefonul unui consatean. Cumparatorul l-a intrebat de unde il are. Cum omul s-a eschivat, localnicul s-a dus imediat la politie.

Luat din scurt, omul a marturisit ca dupa ce a fost parasit de sotie, a organizat o petrecere, la care si-a chemat trei prieteni. La un moment dat, intre ei a izbucnit un scandal. Victima a fost pur si simplu desfigurata in bataie si aruncata intr-un canal din apropiere.

Doi dintre agresori au fost retinuti duminica seara. Al treilea s-a predat luni dimineata, cand a aflat ca politistii sunt pe urmele lui.

Cei trei barbati au primit mandate de arestare preventiva pe 30 de zile, pentru omor cu circumstante agravante. Daca vor fi gasiti vinovati, ei risca pana la 25 de ani de inchisoare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu