marime text:

Barbat de 60 de ani, acuzat ca i-a mutilat organul genital unui copil de 15 ani!

Caz incredibil in judetul Vaslui, unde un barbat este acuzat de parintii unui baiat de 15 ani ca i-a mutilat organul genital. Dupa ce a fost chinuit, copilul a facut o infectie si ajuns in spital, in stare grava. Acuzatul a preferat sa se ascunda, in loc sa se apere.
Barbat de 60 de ani, acuzat ca i-a mutilat organul genital unui copil de 15 ani!

Barbatul de 60 de ani va fi cercetat acum de politisti, dupa ce Directia pentru Protectia Copilului a aflat de chinurile la care a fost supus copilul. Marti omul s-a incuiat in casa, cand reporterii i-au batut la usa ca sa-l intrebe cum raspunde in fata acuzatiilor.

Mama si tatal victimei sunt maniosi si cer ca omul sa fie aspru pedespit. Amandoi spun ca barbatul i-a rugat sa il lase pe baiat sa mearga cu el, ca sa il ajute la treburi gospodaresti. Atunci, ar fi profitat de baiat, dupa ce i-a dat de baut.

Copilul a venit plangind acasa si a povestit cum a fost supus la perversiuni. Speriati, parintii l-au dus imediat la spital, unde si medicii au ramas uluiti cand au aflat ce patise. Acum pericolul a trecut, dar baiatul va avea nevoie de consiliere psihologica, pentru a trece peste cosmar.

"A venit copilul si mi-a zis: <Mama, du-ma la spital, uite ce mi-a facut nea Mihai!>.Era desfigurat, spunea ca moare..", povesteste mama baiatului.

"A venit asta si mi-a zis sa las baiatul cu el, sa se duca la deal sa castreze un porc. Baiatul a zis ca se duce. I-a dat 7
pahare de vin
!", povesteste si tatal lui.

Satenilor le este greu sa creada de ce a fost in stare un om pe care il stiau serios si cu copii mari.

 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu