marime text:

Barbat dat disparut in urma cu trei saptamani, gasit DECAPITAT!

Descoperire macabra in judetul Timis. Un localnic din comuna Periam a gasit pe camp trupul fara cap al unui barbat. Se pare ca este vorba de un barbat in varsta de 37 de ani, disparut fara urma la inceputul lunii martie.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Trupul neinsfletit a fost gasit de un barbat care venise la arat. In urma cu trei saptamani, toata lumea l-a cautat prin imprejurimi, insa nimeni nu s-a gandit ca omul ar fi putut trece de canalele din zona.

Vestea macabrei descoperiri s-a raspandit rapid in toata comuna.

Anchetatorii s-au ingrozit cand au ajuns la fata locului.

Trupul a fost dus la morga, pentru necropsie. Politistii asteapta acum rezultatele medicilor legisti care trebuie sa stabileasca daca omul a fost victima unui criminal sau a sfarsit in coltii animalelor.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu****** IN GURA CU RECLAMA VOASTRA DE ***** NU MAI POT SA VAD NICI UN VIDEO DIN CAUZA INFECTIEI ALEIA DE RECLAMA, OARE ASTIA CARE AU CERUT RECLAMA ASTA NU ISI DAU SEAMA CA FAC OAMENII SA RESPINGA MIZERIA AIA DE FILM ??? SI VOI ATAT DE PENALI SUNTETI DE BA (2011-04-01 02:45:04)
****** IN GURA CU RECLAMA VOASTRA DE ***** NU MAI POT SA VAD NICI UN VIDEO DIN CAUZA INFECTIEI ALEIA DE RECLAMA, OARE ASTIA CARE AU CERUT RECLAMA ASTA NU ISI DAU SEAMA CA FAC OAMENII SA RESPINGA MIZERIA AIA DE FILM ??? SI VOI ATAT DE PENALI SUNTETI DE BAGATI ASA OTRAVA DE RECLAMA ?????????????
raspunde »