marime text:

Banuiti de coruptie, doi vicepresedinti de la CJ Iasi au gasit camerele de filmat ale DNA!

Scandal de proportii, la Consiliul Judetean Iasi: doi vicepresedinti acuza faptul ca au fost supravegheati cu camere video montate in pereti, langa tocul usii de la birou. Le-au descoperit fara sa vrea, iar in timp ce dezvaluiau totul presei, au fost sunati si de procurori, sa vina la discutii.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Directia Nationala Anticoruptie precizeaza ca dispozitivele ii apartin, si vorbeste despre "banuieli de coruptie".

Cei doi, membri PSD si PNL, sunt acum colegi in Uniunea Social Liberala si spun ca au descoperit totul dintr-o intamplare. A urmat apelul la 112.

Cei doi arata acum cu degetul inclusiv spre seful lor, presedintele Consilului Judetean, Constantin Simirad.

Directia Nationala Anticorputie a recunoscut miercuri ca dispozitivele ii apartin si ca au fost montate pentru ca la Consilul Judetean Iasi exista suspiciuni de coruptie. Cei de la DNA verifica acum daca cineva le-a dezvaluit celor doi ca sunt urmariti.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX ca vicepresedintele Constantin Adascalitei este verificat de procurori, care au cerut in instanta autorizarea interceptarilor. Ar fi primit aprobarea.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu