marime text:

Banuit ca se iubea cu propria mama, un barbat a fost acuzat de moartea ei, iar apoi eliberat!

24 de ore de groaza a trait un barbat de 51 de ani, din Satu Mare, retinut de politisti pentru ca si-ar fi ucis mama. A si recunoscut, de altfel, ca o lovise cu tocul unui pantof in cap si cand credea ca soarta i-a fost pecetluita, legistii l-au scapat de inchisoare, anuntand ca femeia a murit de fapt in urma unui infarct.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Punctul de plecare al cazului este o cearta violenta intre mama si fiu. Femeia i-ar fi interzis sa se uite la televizor la niste femei atragatoare, din gelozie. Pare de necrezut, insa umbla vorba prin sat ca batrana de 70 de ani l-ar fi despartit pe fiul ei de doua neveste, ca sa-l pastreze pentru ea.

Indiferent daca aceasta poveste este sau nu adevarata, fiul a lovit-o cu putere in cap cu tocul ascutit al unui pantof. Oamenii legii l-au retinut imediat pentru omor, dar legistii le-au demontat cazul, afirmand ca femeia a murit din cauze naturale. In aceste conditii, fiul ei a fost eliberat, dar e cercetat in continuare pentru lovire.

Chiar si barbatul a fost convins de propria lui vinovatie, asa ca intorsatura situatiei l-a luat prin surprindere.

Acum, eliberat de povara acuzatiei de omor si de dominatia mamei sale, barbatul de 51 de ani va lua viata de la capat. Acuzatia de lovire i-ar putea aduce o pedeapsa cu inchisoarea, dar s-au putea sa scape de ea doar cu o amenda.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu