marime text:

Bancomat BCR spart de hoti, la Timisoara! Hotii l-au taiat cu flexul si au fugit cu 43.000 de lei

Un bancomat montat intr-o firma din Timisoara a fost marti noapte tinta hotilor. Intrusii au sarit gardul in curtea firmei, au fortat o usa de lemn si au patruns in incaperea in care se afla ATM-ul. Apoi au taiat bancomatul cu un flex si au furat casetele de valori in care se aflau peste 43.000 de lei.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cu toate ca marti noapte unul dintre paznici a dat nas in nas cu doi indivizi in curtea firmei, el nu a avut curiozitatea sa verifice daca totul in zona este in regula. Si-a dat seama ca a trecut practic pe langa hoti de-abia in miercuri dimineata, atunci cand a vazut usa sparta si incaperea ravasita.

Atunci a dat si alarma insa hotii erau deja departe.

Oamenii legii incearca in baza descrierii facute de paznic sa realizeze portretul robot al celor doi atacatori. Reprezentantii bancii au stabilit prejudiciul si spun ca suma furata ar fi putut sa fie mult mai mare daca hotii ar fi dat lovitura in urma cu 5 zile, atunci cand bancomatul a fost alimentat.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu