marime text:

Bailesti, no man's land! Un politist a impuscat un om si a taiat alti doi cu sabia

Atac sangeros intr-un bar din Dolj, cu un politist in rolul principal, rol negativ, de altfel. Dupa ce a baut pana n-a mai stiut de el si a tot discutat in contradictoriu cu unii dintre meseni, agentul a pus mana pe pistol si pe o sabie si le-a folosit pe amandoua.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Enervat ca nu ar fi fost salutat cu respect de catre cei din local si prins in certuri cu ei, politistul a pus mana pe arma personala, cu gloante de cauciuc, si i-a somat pe trei dintre barbatii cu care nu s-a inteles.

I-a provocat sa vina in fata barului si sa arate cat sunt de ei de puternici. A tras doua focuri in directia unuia dintre rivali, iar pe un altul l-a taiat cu o sabie.

Victimele sunt acum in grija medicilor, iar politistul este cercetat pentru ultraj, tulburarea ordinii si linistii publice, lovire si nerespectarea regimului armelor. In plus, sefii l-au anuntat ca de luni poate sa-si caute alt serviciu.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu