marime text:

Baiatul lovit in somn de tatal lui cu ciocanul in cap a murit! S-a chinuit trei zile

O suferinta prelungita incheiata in moarte i-a oferit un barbat din judetul Bacau fiului sau de  29 de ani. L-a atacat in somn, lovindu-l brutal cu un ciocan si tanarul nu s-a putut apara. Medicii s-au chinuit si l-au stabilizat dar inca de al inceput s-au temut ca-l vor pierde. Dupa trei zile de chin, barbatul si-a dat duhul.
Baiatul lovit in somn de tatal lui cu ciocanul in cap a murit! S-a chinuit trei zile

Tanarul a fost internat luni in coma de gradul patru. Medicii i-au operat imediat ranile de la cap, dar erau rezervati inca de la internare in privinta sanselor lui de supravietuire.

Singura aparare a barbatului de 61 de ani este ca n-a prea stiut ce face, pentru ca ar fi fost baut. Omul ii spusese fiului sa hraneasca animalele din gospodarie, dar s-a dus la culcare, iar asta l-a infuriat crunt pe tatal sau. A asteptat ca baiatul sa adoarma, iar apoi l-a lovit in cap cu un ciocan de cateva kilograme.

Ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, a plecat apoi in vizita la rude. Un vecin i-a descoperit fiul plin de sange si a sunat la Salvare. Vecinii spun ca suspectul are o  fire violenta si ca a mai facut moarte de om si in tinerete, cind i-a luat zilele unui consatean.

Anii grei petrecuti dupa gratii nu l-au  potolit insa. Suspectul a fost retinut din nou acum si risca sa ajunga la inchisoare, pentru omor.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu