marime text:

Avocatul care iti ia banii, iar apoi te lasa balta!

Desi este suspendat din barou de un an, ceea ce inseamna ca nu poate sa reprezinte pe nimeni in instanta, un avocat din Iasi isi face propria dreptate. Cauta persoane prinse in diverse procese si le cere bani, ca sa le apere.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cei pacaliti se pomenesc apoi si cu paguba in portofel, si cu problema nerezolvata, pentru ca omul, evident, ii lasa balta.

Politistii au fost sesizati de o femeie de la tara, care ar fi ultima victima a avocatului. Ea sustine ca habar n-a avut cu cine are de a face, cand a dat intamplator la Barou peste barbat. Sigur pe el, i-a spus ca o poate ajuta intr-un proces si i-a cerut 800 de lei, ca onorariu.

Clienta a avut insa surpriza sa constate ca nimeni n-a reprezentat-o in instanta si ca la dosar nu era nici macar o hartie depusa in apararea ei. Cand i-a cerut barbatului explicatii, a simtit ca parca vorbeste la pereti. Cand n-a mai vazut inapoi banii dati, s-a dus tinta la oameni legii. Ei il vor cerceta pentru inselaciune pe cel reclamat.

Pana atunci, chiar decanul Baroului Iasi confirma ca la adresa avocatului mai exista cel putin o plangere.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu