marime text:

Avocata din Baroul Dambovita santajata cu materiale erotice!

Un tanar a fost retinut, in noaptea de vineri spre sambata, dupa ce si-a santajat prietena, avocat in Baroul Dambovita, ca va posta pe internet imagini cu ea in ipostaze intime, obtinand de la aceasta, pentru a nu posta imaginile, peste 4.000 de lei.
Avocata din Baroul Dambovita santajata cu materiale erotice!
Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Judetean de Politie Dambovita, tanarul, din comuna Razvad, a obtinut de la prietana sa, prin santaj, 4.200 de lei, iar in momentul in care a cerut inca 1.000 de lei a fost prins si retinut.
 
"Lucratorii Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Dambovita au fost sesizati de Raluca S., de 30 de ani, din municipiul Targoviste, ca in cursul lunii septembrie a fost santajata in mai multe randuri cu diferite sume de bani de catre Cosmin Constantin P., de 25 de ani, acesta amenintand-o ca va posta pe internet inregistrari video cu aceasta in ipostaze intime. Ulterior, la flagrant, asupra tanarului au fost gasite doua bancnote a 500 de lei, marcate", a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Dambovita, agent Raluca Trandafir.
 
Tanarul a fost retinut pentru santaj, in baza unei ordonante pentru 24 de ore, urmand sa fie dus la instanta cu propunerea de arestare preventiva pentru 29 de zile.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu