marime text:

Averi facute cu bani furati de la stat! Au dat o teapa de 14 miliarde cu firme fantoma

Au vrut sa se imbogateasca din inselaciuni si chiar au reusit. Dar n-a tinut mult... pana le-au dat de urma politistii. In cativa ani, opt baimareni au pagubit statul cu 14 miliarde de lei vechi, prin intermediul firmelor fantoma. Doi dintre ei sunt acum dupa gratii, iar restul - cercetati in stare de libertate.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Baimarenii actionau dupa o reteta care nu a dat gres ani de zile: nu inregistrau veniturile, nu plateau impozite si intocmeau acte false, pentru operatiuni fictive.

Aveau grija insa ca la o perioada de timp sa isi piarda urma: acostau diferite persoane cu o situatie materiala precara si, in schimbul unor sume de bani modeste, le convingeau sa preia firmele.

Pana la urma, procurorii au descifrat totusi paienjenisul si i-au acuzat pe cei opt de mai multe infractiuni economice, intre care si evaziune fiscala. La perchezitii, politistii au ridicat mai multe laptopuri, zeci de stampile si acte, precum si cateva mii de euro.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu