marime text:

Autoturism facut praf de o masina a politiei, care a pornit tarziu sirena!

O masina a politiei, aflata in misiune, a facut praf marti seara un autoturism in care a intrat cu viteza, pe soseaua Colentina. Se pare ca autospeciala incheia o coloana oficiala, dupa cum sustin martorii. Tot ei adauga ca semnalele de avertizare au fost pornite prea tarziu.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Celalalt sofer, un tanar, a fost grav ranit. Nici cei doi agenti din masina politiei n-au scapat nevatamati.

Baiatul de 24 de ani, de la volanul autoturismului lovit, a avut nevoie de ajutorul descarcerarii. Era blocat pe scaun, dupa impactul, din lateral, cu masina de politie. Au fost raniti si cei doi agenti aflati in aceasta, insa pe tanar, echipajul SMURD l-a stabilizat mai greu.

Coloana de masini a trecut cu prioritate intersectia, avand in functiune sirenele si girofarurile. Cativa martorii spun insa ca ultimul vehicol a pornit prea tarziu sirena, exact inainte sa loveasca autoturismul condus de tanar.

Colegii celor doi politisti spun ca acestia erau in misiune.

Politistii urmeaza sa afle in ce conditii circula autospeciala si cine a provocat accidentul.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu