marime text:

Autostopista grav ranita dupa ce a fost aruncata din masina in timpul mersului!

Intre doua povesti complet diferite trebuie sa aleaga politistii din Alba, dupa ce o tanara de 23 de ani le-a povestit ca ar fi fost aruncata din mers de un sofer care o luase la ocazie. Numai ca varianta ei se bate cap in cap cu cea a barbatului.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cei doi, soferul si tanara, sunt de acord pana la un punct asupra felului in care s-au petrecut lucrurile: fata facea autostopul in comuna Vintu, de unde a luat-o barbatul de 34 de ani, iar "coborarea" periculoasa a avut loc pe centura orasului Alba Iulia.

Numai ca in timp ce tanara sustine ca a fost aruncata din masina, barbatul jura ca ea i-a cerut sa o lase acolo, iar cand a incetinit, ar fi sarit din autoturism.

Cert este ca doua minute mai tarziu, un alt sofer care trecea prin zona a vazut-o cazuta pe asfalt si a sunat la 112. Daca varianta tinerei se va dovedi cea adevarata, atunci barbatul de 34 de ani  va fi cercetat pentru lovire.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu