marime text:

Autobuz plin cu calatori, in voia sortii! Soferului i s-a facut rau dupa ce a plecat de la semafor!

O scena dramatica s-a petrecut marti seara la Suceava, unde un autobuz plin cu calatori a intrat intr-o farmacie. La un moment dat, soferul a lesinat la volan, iar vehiculul, scapat de sub control, a mai mers aproape 30 de metri.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.A fost un miracol, spun martorii, pentru ca desi zona este plina de oameni, nimeni nu a fost ranit. 

Soferului i s-a facut rau la cateva secunde dupa ce a plecat de la semafor, in timp ce accelera. Autobuzul a mers haotic, in timp ce calatorii tipau ingroziti. A taiat intersectia, a intrat pe contrasens si a ajuns intr-un un scuar banci si mai multe ornamente din beton pe care le-a facut praf. In cele din urma, s-a oprit in vitrina farmaciei unde, din fericire, nu era niciun client.

Pasagerii autobuzului si ceilalti pietoni au scapat si ei teferi si doar trei calatori au contuzii usoare.

Soferul, in varsta de 57 de ani, a fost dus de urgenta la spital, unde medicii au stabilit ca ar fi suferit un accident vascular. Conducerea regiei locale de transport spune ca la ultimul control medical, omul iesise perfect sanatos.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu