marime text:

Au venit sa le vanda covoare si au plecat cu covoarele din casa! Plus banii de inmormantare

E greu de descris in cuvinte disperarea unor batrani, sot si sotie, din judetul Mures, de cand au ramas fara banutii pe care cu greu ii pusesera deoparte pentru inmormantare. Doi hoti au intrat in casa lor sub pretextul ca vand covoare. Nu numai ca nu le-au vandut nimic din ce-au adus cu ei, dar le-au furat, pe linga cei 7500 de lei, si covoarele de pe jos.  
Au venit sa le vanda covoare si au plecat cu covoarele din casa! Plus banii de inmormantare

Tanti Carolina Grama era singura acasa, in Serbeni, judetul Mures, atunci cand cei doi au intrat peste ea. Femeia n-a putut sa-i dea afara, pentru ca este paralizata si a privit neputincioasa din pat cum ii fura economiile.

Cand barbatul ei, Alexandru Grama, s-a intors de la camp, si-a gasit locuinta ravasita si sotia plangind in hohote. "Banii ii puseseram deoparte din pensie si din ce vandusem un cal. Ne-au luat tot: covoare, haine de inmormantare...", spune el. Cativa vecini sustin ca i-ar fi vazut pe cei doi suspecti, cand au plecat cu marfa din casa batranilor cu o Dacie rosie papuc.

"Soferul era singur in masina, era cu parul scurt si o camasa albastra, asta care a fost cu covoare avea o haina maro, iar tiganca era in rochie lunga si plisata", spune Paulina Oprea, o vecina.

Acesta este cel de-al treilea caz de acest fel petrecut in judetul Mures, in ultima saptamana. Politistii ii sfatuiesc in special pe pensionari sa-si incuie bine usile si sa nu le deschida necunoscutilor.


 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu