marime text:

Au terorizat Bucurestiul - 42 de jafuri la activ pentru o gasca de hoti!

Prinsi dar eliberati dupa ce au provocat un atac sangeros la Institutul de Geriatrie Ana Aslan, hotii au continuat sa faca ravagii in Capitala. Au furat bancomate, au jefuit oficii postale si sedii de firma, adunand in total 42 de infractiuni!
Au terorizat Bucurestiul - 42 de jafuri la activ pentru o gasca de hoti!

Iulian Berechet zis Bulina, Adrian Stancu zis Mitus si Dumitru Pancescu zis MIKI - trei indivizi acuzati ca sunt specializati in spargerea de bancomate si case de bani. Actioneaza mereu noaptea si prefera sfarsitul de saptamana pentru a da lovitura. Fie iau bancomatul sau casa de bani pe sus, fie le taie cu flexul dupa ce ii imobilizeazape paznici.

Cei trei sunt acuzati ca au participat la furtul bancomatului din Crangasi din 2007, furtul de la institutul Ana Aslan, din 2008, furtul din bancomat de pe Splaiul Independentei si lista poate continua. Prinsi si retinuti, hotii au fost lasati in libertate de instanta, iar acestia au recidivat. Politistii spun ca mai au probe impotriva lor in 7 dosare in Capitala, iar in Arges, Dolj, Galati si Valcea cate unu.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu