marime text:

Au taiat banii cu foarfeca si acum platesc. Arestati cand puneau in circulatie 15.000 de euro falsi!

Patru indivizi, care se pregateau sa arunce pe piata nu mai putin de 15.000 de euro falsi au fost saltati joi in Lugoj de catre politisti! Acestia ii urmareau mai demult, si nu doar cei din Timis si Caras Severin, ci si politistii de la Crima Organizata din Bihor, care i-au si retinut.
Au taiat banii cu foarfeca si acum platesc. Arestati cand puneau in circulatie 15.000 de euro falsi!

Ofiterii de la Crima Organizata i-au urmarit pe tineri din momentul in care plecasera din Oradea cu scopul de a vinde o suma mare de valuta falsificata.

Actiunea a fost finalizata la Lugoj, chiar in momentul in care traficantii au incheiat tranzactia. La perchezitia facuta in masinile celor patru persoane, politistii au descoperit suma de 15.000 de euro, bani falsi.

Se pare ca tinerii fac parte dintr-o retea care se ocupa cu plasarea de valuta falsa si traficul de droguri pe pietele din vestul tarii.

Politistii incearca sa dea si de alte persoane implicate in aceasta retea si mai cu seama sa gaseasca tipografia clandestina unde au fost tipariti banii falsi.

Cei patru tineri sunt arestati si urmeaza sa fie prezentati procurorilor pentru continuarea cercetarilor. Ei risca de la 3 la 12 ani de inchisoare.

 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu