marime text:

Au jefuit-o pe Maica Domnului! 1,5 kg de bijuterii atarnate la o icoana facatoare de minuni, furate!

Hotii nu mai au nimic sfant: au jefuit-o si pe Maica Domnului. Mai exact, au furat peste un kilogram si jumatate de bijuterii din aur si argint, atarnate de credinciosi la icoana facatoare de minuni din Sihastria Putnei.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Preotul estimeaza paguba la 100.00 de lei, dar nu stie nici el sigur cat metal pretios impodobea icoana.

Furtul a fost descoperit de calugari, cand au descuiat dimineata biserica. Hotii au intrat fortand un geam lateral si au demontat icoana, ca sa sustraga podoabele.

Politistii veniti la fata locului au prelevat zeci de probe si au adus si un caine de urma, pentru a stabili cum au venit si cum au plecat infractorii. Deocamdata, nu au niciun suspect in acest caz, dar daca vor fi prinsi, faptasii risca intre 7 si 15 ani de inchisoare, pentru furt calificat.

Calugarii de la schitul Sihastria Putnei au fost greu incercati si in urma cu doi ani, cand o parte din chiliile manastirii au fost mistuite de un incendiu.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu