marime text:

Au iesit din nou scantei intre clanuri de romi! Patru persoane au fost ranite

Mai multi romi din satul bistritean Pintic, comuna Teaca, s-au incaierat, duminica la pranz, patru dintre ei avand nevoie de ingrijiri medicale dupa ce au fost loviti in timpul conflictului.
Au iesit din nou scantei intre clanuri de romi! Patru persoane au fost ranite
Primarul comunei Teaca, Iustian Muntean, a declarat corespondentului MEDIAFAX ca scandalul a izbucnit din cauza unor romi care au venit, in satul Pintic, cu carutele. Acestia s-au certat cu localnicii si ulterior s-au incaierat, linistindu-se abia dupa ce in sat au ajuns fortele de interventie rapida ale Politiei.
 
"Au venit niste romi cu carutele, s-au certat cu cei din Pintic si s-au incaierat. Patru dintre ei au fost raniti ceva mai serios, a venit o ambulanta, dar niciunul nu a vrut sa mearga la spital. Politia le-a dat amenda pentru tulburarea linistii publice", a spus Muntean.
 
Potrivit dispecerului de serviciu de la Ambulanta Bistrita, la Pintic a fost solicitata o ambulanta cu medic. "Nu au vrut sa vina la spital, asa ca i-au pansat acolo. Aveau niste rani cum s-au incaierat, nimic grav", a declarat sursa citata.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu