marime text:

Au furat un BMW, dar au fost filmati de camerele de supraveghere - VIDEO

In doua minute, un bucurestean a ramas fara masina. S-au ocupat de asta 3 hoti, care i-au luat autoturismul din fata blocului.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Initial, hotii, 3 la numar au dat tarcoale masinii. S-au retras apoi ca sa isi faca planul si sa se asigure ca nu ii vede nimeni. Doar unul s-a intors in timp ce camarazii lui stateau la panda.

Operatiunea, cu tot cu documentare, a durat extrem de putin. Din imagini se vede cum unul dintre infractori dispare cu masina.

Raman surprins ca au ajuns pana la atata imaginatie sa vina sa fure o masina din parcare fara niciun fel de jena, se duce opereaza si pleaca in 2 minute.

Politistii cred ca respectivii sunt la inceput de cariera. Hotii care si-au facut mana pot sa fure o masina in sub un minut.

De cele mai multe ori se lucreaza la comanda.

Ca sa nu aveti parte de neplaceri nu ar strica sa va instalati pe masina un dispozitiv de monitorizare prin GPS sau macar o alarma. Si in primul rand nu lasati niciodata cheia in contact daca nu sunteti la volan.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu