marime text:

Au furat impreuna 800.000 de euro dupa ce s-au cunoscut la masaj erotic

Politistii din Capitala i-au identificat pe cei sase barbati care au golit in mod ilegal un cont de 800.000 de euro. Unul dintre ei e functionar bancar, iar patru au antecedente penale.
Au furat impreuna 800.000 de euro dupa ce s-au cunoscut la masaj erotic

Alexandru B. si Gabriel G. s-au cunoscut in decembrie 2009 la un salon de masaj erotic unde amandoi erau clienti. Afland ca lucreaza intr-o banca, Gabriel i-a spus lui Alexandru sa identifice conturile mari bancare pentru ca prin acte false sa extraga apoi banii din ele.

Simion S. a fost cel gasit de Alexandru, acesta avand in cont peste 800.000 de euro. Doi dintre complici s-au prezentat apoi la banca avand o carte de identitate falsa si un contract de vanzare cumparare fictiv intre Simion si unul dintre ei. Banii s-au transferat in contul lui Daniel C, acesta ridicand 770.000 de dolari imediat din cont, bani pe care i-a predat lui Gabriel.

Cei doi barbati ce s-au prezentat la banca, dar si un al treilea individ au fost "recompensati" cu cate 130.000 de euro, Gabriel insusindu-si in numele celorlalti 370.000 de euro pe care nu i-a mai impartit.

Sesizati de pagubit, politistii i-au identificat pe cei implicati, descoperind si ca, in trecut, Alexandru mai transferase 11.000 de lei in contul sau din contul unui client.

Trei dintre infractori au fost retinuti, ceilalti fiind in continuare cautati de politisti. Toti vor fi acuzati de inselaciune, delapidare si alte fapte conexe.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu