marime text:

Au dat o spargere ca-n filme la dispensar, ca sa fure doar prezervative si anticonceptionale!

Spargere neobisnuita in Dambovita. Hotii s-au dovedit foarte inventivi in privinta modului de atac. Chiar si prada este una cu totul neobisnuita: au furat doar pilule contraceptive si prezervative.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Tinta hotilor au fost dispensarul si farmacia din Potlogi aflate in aceeasi cladire. Au intrat in pod si, de acolo, prin tavanul pe care tot ei l-au gaurit, au patruns in dispensar. S-au oprit la dulapul cu medicamente din care au luat doar prezervative si pilule contraceptive.

Apoi au incercat, in acelasi mod, sa intre si in farmacie. Dar zgomorul pe care l-au facut pe cand gaureau si aici tavanul, a facut ca alarmele sa porneasca. Asta i-a pus pe fuga pe hotii care au lasat o multime de urme, asa ca politistii sunt siguri ca ii vor gasi repede. Hotii vor afla atunci ca pretul pentru prezervativele si pilulele furtate este nitel cam piparat: pana la 15 ani de inchisoare.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu