marime text:

Au continuat sa vanda etnobotanice, chiar si dupa ce magazinul lor a fost inchis!

O lupta cu morile de vant duc autoritatile cu proprietarii magazinelor de vise. Dupa ce le intra in sange acest microb, greu se mai lasa de meserie. Un astfel de exemplu vine din Mures, unde trei indivizi au fost arestati dupa ce s-a aflat ca si-au continuat afacerile, chiar si dupa inchiderea magazinului.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Preluau comenzile prin telefon si acceptau in schimbul substantelor halucinogene si obiecte de valoare, nu doar bani.

Cei trei indivizi apucasera sa-si faca o clientela serioasa, inca de pe vremea cand magazinul de vise functiona. Nu s-au descurajat cand li s-a pus lacatul pe afacere si au continuat sa tina legatura cu clientii, telefonic.

Cumparau gramul de substanta cu 5 lei si il vindeau mai departe cu sume intre 35 si 45 de lei. In cazul in care cumparatorii nu aveau suficienti bani sa plateasca marfa, atunci lasau ca garantie ceasuri, bijuterii ori alte lucruri de valoare. Politistii au gasit multe dintre ele cand au facut perchezitii la ei acasa. Tot acolo erau si cantitati importante de plante etnobotanice.

Acum cei trei suspecti, cu varste cuprinse intre 25 si 35 de ani, au fost arestati pentru 29 de zile.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu