marime text:

Au castigat 1 milion de euro, din comert ilegal cu legume si fructe!

26 de indivizi banuiti ca au pacalit statul au fost vizitati de trupele speciale si invitati la audieri. Fac parte dintr-o retea care ar fi adunat 1milion de euro, neplatind taxele pentru afacerile deschise in Romania. Faceau comert cu legume si fructe, raiul evaziunii fiscale, spun anchetatorii.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Suspectii au infiintat zeci de firme fantoma, multe cu acte false. Marti seara, cinci dintre ei au fost retinuti. Ceilalti vor fi cercetati in libertate.

Politistii din Ilfov si luptatorii de la Serviciul pentru Interventii si Actiuni Speciale au "vizitat" peste 30 de adrese.

Cei patru lideri ai retelei sunt frati, iar doi locuiesc in case luxoase, din Bucuresti sau de la marginea lui. Castigau zeci de mii de euro pe luna, spun politistii, atat din neplata taxelor, cat si din inchirierea TIR-urilor de marfa.

Anchetatorii au ridicat de la ei cu saci intregi de documente, in care ar trebui sa gaseasca dovezile ca suspectii au pus pe picioare 30 de firme dubioase, din 2009 si pana azi. Politistii au confiscat si 138 de tone de fructe si legume.

26 suspecti, printre care si cei patru frati care conduc reteaua, au fost dusi la audieri. Cei care vor fi gasiti vinovati de evaziune pot ajunge la inchisoare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu