marime text:

Atat de beat incat nu-si mai aminteste ca a comis o crima!

La 70 de ani, un batran din Braila risca sa isi petreaca ultimii ani din viata la inchisoare. Politistii l-au trecut in fruntea listei de suspecti in cazul unei crime.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Totul s-a petrecut chiar in garsoniera barbatului, numai ca omul nu isi aminteste nimic. Doar ca a gazduit o petrecere
la care s-a baut mult si apoi i s-a rupt filmul.

Dimineata insa, in dormitorul lui zacea plin de sange unul dintre prietenii sai, cu 5 ani mai tanar.

Barbatul este vaduv de cativa ani si are o fata care locuieste la Galati. De cand i-a murit sotia vecinii spun ca s-a cufundat in bautura si a intrat in anturaje dubioase. Nu o data au vazut intrand in casa lui tot felul de personaje dubioase care faceau acolo petreceri incheiate de multe ori doar de politisti.

Asa s-a intamplat si joi seara cand batranul si-a chemat din nou prietenii in vizita. Au baut pana dimineata si i-au exasperat pe vecini care au chemat intr-un final polita.

Ajunsi la fata locului, oamenii legii l-au gasit pe unul dintre petrecareti mort, cu lovituri evidente pe corp. Langa el dormea proprietarul, care a ingaimat doar ca nu el este criminalul.

Vecinii se asteptau ca intr-o buna zi petrecerile din casa batranului sa se termina prost.

Inainte de a-l duce pe batran in fata judecatorilor, politisiti vor sta de vorba cu toti cei invitati joi seara la petrecerea din casa lui. Poate vreunul dintre ei a fost martor la crima.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu