marime text:

"Sa porti salopeta si s-o omori cu un cutit si un levier"! VEZI instructiunile date de avocat asasinului sotiei sale!

A stat de vorba cu trei calai, iar pana la urma unul i-a acceptat targul si i-a ucis nevasta. Acum, avocatul Victor Teodorescu, din Brasov, a carui sotie a fost macelarita in luna martie, devine primul caz de asasinat la comanda pentru incasarea unei asigurari de viata.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cand avocatul spera ca va prelua polita, autoritatile il monitorizau. Stiau ca are atat de multe datorii incat ar fi capabil de orice ca sa puna mana pe bani. L-a ajutat un tanar, fost traficant de droguri, a carui mama avea o datorie de 50.000 de euro catre fostul magistrat.

Procurorii spun ca planul urzit de avocatul Teodorescu este diabolic, iar suma pentru care a comandat ca sotia sa fie executata, ridicola. Doar 90.000 de euro a valorat viata celei care ii facuse un copil.

Femeia, in varsta de 45 de ani, consultanat la o firma de medicamente, a omorata cu 25 de lovituri de cutit. Era singura in casa cand calaul, un tanar dependent de droguri, a intrat peste ea. Fostul procuror si-a jucat excelent rolul de barbat indurerat.

La doua luni de la tragedie, cu un suspect arestat, lucrurile pareau ca si rezolvate. Si totusi ancheta mergea mai departe.

Autoritatile au aflat ca avocatul Teodorescu era implicat in tot felul de afaceri, unele la lumina, altele dubioase. Era un impatimit al jocurilor de noroc si acumulase datorii de sute de mii de euro. Unica salvare pentru el era asigurarea de viata a nevestei. Avea doua polite, una in valoare de 50.000 de euro, la care el era direct beneficiar si alta de 40.000 de euro, in care aparea si fiica celor doi, o tanara studenta la arhitectura.

Cert este ca Teodorescu a incercat sa tocmeasca doi asasini, unul dintre ei din Piatra Neamt. Cum nu s-au inteles, s-a indreptat spre apropiati. Mai exact, a batut palma cu Erwin Prejmereanu. Mama acestuia lucra pentru avocat ca traducatoare si ii datora 50.000 de euro. Asa ca targul parea tentant cand individul a spus ca daca ii ucide nevasta, ii iarta de datorie si le da in plus si 20.000 de euro.

Insa avocatul a facut o greseala fatala. I-a scris pe niste biletele, gasite de procurori, instructiuni clare criminalului: sa poarte salopeta, ca sa arate ca un electrician si sa isi fabrice o legitimatie falsa cu fotografie. Apoi i-a cerut sa intre in casa intre anumite ore, cand el avea alibi. Apoi individul trebuia sa foloseasca un cutit si un levier.

Pana aici, asasinul a urmat pas cu pas indicatiile. Urma sa si cotrobaie, ca totul sa para un jaf.

Doua ore mai tarziu, mama si fiul au luat masa linistiti intr-un restaurant in oras, dovada stau imaginile de pe camera de supraveghere. Tanarul se purta de parca nimic nu s-ar fi intamplat.

Trei zile mai tarziu a fost prins si arestat. Miercuri a venit si randul celului care l-a angajat.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu