marime text:

Asa arata cu 15 minute inainte sa moara studenta-eroina de la Iasi!

Multe intrebari, dar si afirmatii contradictorii o macina pe mama Sorinei - studenta care a platit cu viata ei ca sa salveze o tinara. In timp ce isi plinge singura fiica, femeia incearca sa afle adevarul.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Aceasta este fotografia pe care prietenele Sorinei sustin ca i-au facut-o fetei, in timp ce se aflau la masa, la un alt bar din apropierea celui cuprins de flacari. Se intimpla cu exact 15 minute inainte ca Sorina sa se ridice si sa plece spre locul incendiului.

Azi-noapte, mama fetei nu a mai avut stare si le-a cerut rudelor sa o duca la clubul in care Sorina si-a pierdut viata.

Rudele nu au lasat-o sa zaboveasca prea mult inauntru. Vederea locului in care a murit fiica ei i-a adancit durerea care ii macina sufletul. La iesire, femeia a ramas cateva clipe in fata altarului amenajat din flori si luminari, pentru Sorina.

Pentru cateva secunde, femeia a inaltat spre cer, cu mainile impreunate, o rugaciune. Vrea sa afle adevarul, mai ales ca deja exista voci care sustin ca Sorina lucra la club.

Astazi mama Sorinei a mers la apartamentul in care fiica ei a locuit cu chirie impreuna cu fetele cu care a iesit la masa joi seara, cind a izbucnit incendiul. Si ele i-au spus aceiasi poveste.

Ca Sorina iesise la masa cu prietenele in acea seara nu este neaparat o dovada ca nu lucra la club. Putea fi ziua libera, se gindeste mama ei. Cu inima stransa si macinata de intrebari, femeia a plecat spre morga, sa-si ia copila acasa, la Gura Humorului.

Sorina a fost imbracata in rochie alba de mireasa, simbol al sufletului ei pur si bun, dupa cum spun toti cei care au cunoscut-o.

Si anchetatorii incearca sa stabilesca daca Sorina lucra fara stirea mamei in clubul in care a izbucnit incendiul. Pana acum, inspectorii de la munca au aflat ca tinara pe care a salvat-o cu pretul vietii nu avea contract de munca.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu