marime text:

Traficantii de tigari din Maramures sunt cautati de politie cu elicopterul

Dimineata agitata in Maramures, unde politistii de frontiera si procurorii DIICOT fac perchezitii in locuintele mai multor suspecti! Trei dintre ei au fost ridicati si dusi la audieri. Indivizii sunt banuiti ca a fi membrii unei retele de tranficanti de tigari.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Vizati in aceasta ancheta sunt, in total, 40 de romani si ucraineni.

Politistii de frontiera si procurorii DIICOT Maramures ii ancheteaza noua suspecti, retinuti in urma descinderilor care s-au facut in comunele Bistra, Petrova, Rona de Sus si Rona de Jos. Oamenii legii au gasit mai multe arme si baxuri de tigari.

Ca sa nu le scape nici eventualii complici ai membrilor retelei, au survolat zona cu un elicopter, mai ales dupa ce au primit informatii ca in padurile din apropiere ar fi fost zariti niste indivizi carand colete suspecte.

Si, intr-adevar, un echipaj al politiei de frontiera a reusit sa prinda trei barbati care aveau asupra lor cateva baxuri cu tigari de contrabanda. Ca sa-i opreasca, au tras cinci focuri de avertisment.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu