marime text:

Argentinienii care au jefuit o banca in Piata Alba Iulia au dat spargeri si la case de amanet

Inca trei complici au fost arestati in cazul argentinienilor care au jefuit o banca din Bucuresti, la sfarsitul anului trecut. Intre timp, autorii au ajuns in tara de origine, iar politistii romani ii cer in custodie.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Discutam despre o banda de jefuitori in adevaratul sens al cuvantului, care a dat spargere dupa spargere pana la atacul de la institutia financiara.

Cei doi argentinieni au avut cel putin de patru complici. Unul, care asigura transportul, a fost arestat la scurt timp dupa jaf. Ceilalati trei au fost prinsi acum doua zile. Sergiu Cristea, 23 de ani, mergea inaintea hotilor si daca vedea vreun pericol dadea alarma.  

Ene Nicolae si Ene Ion, tata si fiu, incercau sa scape de bijuteriile furate de la diverse case de amanet si sa le asigure cazare strainilor.

Acestia au dat doua lovituri, la doua case de amanet din Capitala, pana sa sparga banca. Prima lovitura a fost in sectorul 5. Pe imaginile de pe camerele de supraveghere se vede cum talharii mascati o ameninta pe vanzatoare, sar tejgheaua si fura 2 kilograme de aur si peste 100.000 de lei.

Apoi, pe 18 august 2010, cei doi argentinienmi au spart o casa de amanet de pe starda Octavian Goga si au furat atunci aproximativ un kilogram si jumatate de aur. Bijuteriile au fost transportate peste granita, in Austria, unde impreuna cu complicii lor le-au  vandut.

Dupa ce aurul a fost valorificat, argentinienii au cumparat un autoturism de lux pe care l-au folosit la spargerea de la banca din Piata Alba Iulia sa-si asigure scaparea.

Pe 23 decembrie 2010, au plecat cu 400.000 de lei de la banca. Dupa spargere, argentinenii au urmat cel mai rapid traseu pana la o garsoniera inchiriata in sectorul 3. Au intrat numai ca sa-si schimbe hainele si au parasit Capitala.

Soferul care i-a trasporatat a primit 25.000 de lei. De la iesirea din Bucuresti pana la Buzau l-au avut ca antemergator pe Sergiu Cristea - 5.000 de lei tariful acestuia. In Buzau, au stat ascunsi o zi la o familie.

La doua zile dupa spargerea de la banca, argentinienii s-au intors la Bucuresti, au luat trenul pana la Munchen si de acolo au decolat separat spre Argentina. Motivul: unul dintre argentininei avea interdictie in spatiul Schengen, fiind acuzat de spalare de bani.

Autoritatile romane cer acum extradarea.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu