marime text:

Scene de film mafiot in Ilfov - procurorul sechestrat de primar!

Viceprimarul si un functionar de la Primaria Dobroiesti - Ilfov au fost retinuti sub acuzatiile de sechestrare de persoane si favorizarea infractorului. De aceleasi fapte este acuzat si primarul localitatii, dar acesta este cercetat in stare de libertate. Cei trei si-au facut de lucru cu un procuror.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cei trei sunt acuzati ca i-ar fi sechestrat pe un procuror si mai multi ofiteri, care organizau un flagrant, pentru a-l prinde pe un functionar in timp ce lua mita.
 
Procurorii au apelat la o localnica pentru a organiza flagrantul. Femeia a oferit drept mita 10.000 de lei unui functionar ca sa distruga un document referitor la consumul ilicit de apa.
 
Flagrantul a fost unul reusit, in sensul ca oamenii legii l-au surprins pe functionar in momentul in care primea banii de la femeie, iar dupa interventia oamenilor legii acesta a fost dus in camera de consiliu a Primariei.
 
Cand au aflat acest lucru, primarul si viceprimarul, deranjati de actiunea procurorului si a ofiterilor care-l insoteau, i-au inchis pe acestia in camera unde il dusesera pe functionarul prins in flagrant.
 
La scurt timp dupa acest gest, unul dintre cei doi edili, la insistentele anchetatorilor, a descuiat usa camerei de consiliu din Primarie, iar in momentul in care anchetatorii ieseau din sediul Primariei cu functionarul care a primit mita s-a creat "o mica busculada".
 
In urma acestor fapte, atat primarul, cat si viceprimarul au fost condusi la sediul Parchetului Capitalei pentru audieri.
Astfel, cei doi edili si functionarul sunt audiati, in prezent, la Parchet, functionarul pentru luare de mita si distrugere de documente, iar cei doi edili pentru lipsire de libertate, ultraj si favorizarea infractorului.
 
Potrivit Mediafax, dupa ce a primit cei 10.000 de lei, functionarul a distrus documente ale Primariei ce faceau obiectul mitei.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu