marime text:

Are doar 14 ani si-l asteapta sapte de inchisoare! Se specializase in smuls cerceii din ureche

Un adolescent din Braila este acuzat ca a pus la cale o serie intreaga de talharii. Victimele erau femei singure care locuiesc in zone mai putin circulate. Baiatul le urmarea, iar cand considera ca este momentul de atac, le lovea si apoi le fura tot ce aveau de valoare.
Are doar 14 ani si-l asteapta sapte de inchisoare! Se specializase in smuls cerceii din ureche

Politistii au primit mai multe plangeri care descriau aceeasi persoana. Un tanar, nu prea inalt, care isi ameninta victimele si apoi le fura bijuteriile.

Anchetatorii au stat de mai multe ori la panda si l-au prins pe adolescent chiar cand se pregatea sa dea o noua lovitura. Politistii sustin ca au informatii ca tanarul de 14 ani obisnuia sa plece la sfarsit de saptamina in alte localitati si acolo ar fi avut aceeasi ocupatie.

Semnalmentele lui au fost transmise tuturor Inspectoratelor de Politie din tara pentru a se stabili daca sunt aceleasi cu cele descrise de alte victime ale unor talharii.

Femeile atacate sustin ca tanarul era si extrem de violent. Doua femei au avut nevoie de ingrijiri medicale dupa ce adolescentul le-a smuls cerceii din urechi.

"Eram cu catelul si ma plimbam prin fata blocului, si din spatele meu a venit un cetatean, venea de departe, n-am putut sa disting bine, si din spate mi-a smuls cerceii. Am fost prea surprinsa", povesteste una dintre victime, Ana Degerata.

Una dintre pagubite a incercat sa-l prinda pe talhar, insa nu a reusit. In cele din urma, baiatul a fost capturat de politisti.
 
"Ca urmare a faptelor reclamate de catre partile vatamate, s-a reusit identificarea si retinerea autorului, fiind probate pana in prezent un numar de patru fapte de talharie. Acesta a fost prezentat instantei, care a emis mandat de arestare preventiva", spune subcomisarul Stefan Gohoreanu de la IPJ Galati.

Politistii spun ca n-au reusit sa recupereze nicio bijuterie de la tanar. Le vindea imediat ce punea mana pe ele, iar banii ii cheltuia la jocurile de noroc. Daca va fi gasit vinovat, baiatul risca sapte ani de inchisoare, adica jumatate din pedeapsa, pentru ca este minor.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu