marime text:

Aproape 100 de arme confiscate de politisti dupa perchezitii in 14 judete!

Politistii au confiscat, de la inceputul lunii iulie, aproape 100 de arme letale si neletale, peste 400 de cartuse si capse, in urma unor controale in 14 judete, peste 100 de persoane fiind cercetate pentru detinere sau uz ilegale de arme.
Aproape 100 de arme confiscate de politisti dupa perchezitii in 14 judete!
Controalele pentru depistarea detinatorilor ilegali de arme si munitii au avut loc in judetele Dolj, Teleorman, Caras-Severin, Hunedoara, Ilfov, Gorj, Constanta, Vrancea, Neamt, Maramures, Bacau, Harghita, Alba si Galati, in perioada 1-16 iulie, se arata intr-un comunicat de duminica al Politiei Romane.
 
Politistii de la formatiunile de arme, explozivi si substante periculoase din cele 14 judete au confiscat 92 de arme letale si neletale, 403 cartuse de diferite calibre, 650 de grame de pulbere si 58 de capse si au constatat 124 de infractiuni, pentru care sunt cercetate 109 persoane.

"Astfel, au fost constatate 83 de infractiuni de detinere sau port de arma neletala fara drept, 10 infractiuni de detinere ilegala de arma letala, 10 infractiuni de uz ilegal de arma neletala, 6 infractiuni de uz ilegal de arma letala, precum si 15 alte genuri de infractiuni ( modificarea sau stergerea marcajului, contrabanda calificata etc.)", a precizat Politia Romana.
 
De asemenea, politistii au suspendat si anulat dreptul de detinere, port si folosire a armelor si munitiilor in alte 18 cazuri.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu