marime text:

Angajatul unei banci a furat 200.000 de euro din conturile clientilor, cu incuviintarea directorului

Peste 200.000 de euro a furat un angajat al unei banci din Jibou, Salaj, din conturile clientilor. A avut si trei complici, spun procurorii, doua casiere si directorul agentiei.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Functionarul a trecut la treaba inca din 2007. Acum este arestat, iar ceilalti sunt cercetati in stare de libertate pentru delapidare.

Procurorii DIICOT au inceput sa il urmareasca pe angajat dupa ce mai multi clienti au reclamat ca s-au trezit, fie cu conturile goale, fie direct inchise.

Anchetatorii au descoperit ca tanarul completa in fals documente prin care retragea sume de bani sau inchidea depozite la termen. Avea si doua complice, angajate la ghiseu, care ii ofereau datele confidentiale ale clientilor, iar mai apoi scoteau din casierie sumele pe care functionarul le trecea in acte.

Totul se petrecea cu acordul directorului agentiei, care semna actele.

Conducerea bancii a facut o plangere penala si a suspendat contractele de munca celor patru.

Intre timp au aparut si clienti care au incercat sa profite de situatie si s-au declarat si ei pagubiti, fara dovezi insa.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu