marime text:

Circul de la Izvorani - Monica tipa ca a fost batuta si ca i-a fost furat Bentley-ul!

Razboiul dintre Irinel si Monica Columbeanu face victime colaterale. Doi dintre angajatii omului de afaceri au fost audiati azi de politistii ilfoveni. Asta dupa ce Monica Columbeanu a depus o plangere conform careia ar fi fost talharita la Izvorani, in timp ce incerca sa-si recupereze o limuzina, cumparata cu bani castigati de ea.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Vreme de 5 ore, doi dintre paznicii de la Izvorani au fost audiati de politistii din Ilfov care le-au cerut sa povesteasca in amanunt tot ce s-a petrecut in week-end in curtea miliardarului.

Barbatii au raspuns astfel acuzatiilor Monicai Columbeanu. Doamna  a incercat sambata sa intre in resedinta ca sa-si ia masina, un Bentley, insa sustine ea.... angajatii au injurat-o si au lovit-o.

In aceste conditii tinara s-a dus direct la Politia din Ciolpani unde a depus o plangere pentru tulburarea posesiei locuintei, abuz de incredere, talharie si instigare la talharie.

Ceva mai tarziu, tot sambata, Monica a mers la politia Snagov pentru a depune o a doua plangere, de data aceasta in legatura cu masina primita cadou de la sotul ei dar care figureaza pe numele unei firme care ii apartine fotomodelului. Asa ca l-a reclamat pe Irinel ca i-a luat Bentley-ul.

De la politie, doamna Columbeanu a mers la Instititul de Medicina Legala unde a solicitat o expertiza care sa dovedeasca faptul ca a fost lovita iar apoi la Spitalul de Urgenta Floreasca unde medicii au constatat ca are vanatai pe piept si pe spate.

Duminica, Monica Columbeanu a incercat iar sa intre la Izvorani. Avocatul ei a explicat ca tot ce se intampla este o incalcare a legii.

Numai ca Monica a facut o greseala atunci cand a anuntat la instanta ca locuieste in alta parte. Ca sa fie sigur ca nu se mai repeta astfel de situatii, Irinel Columbeanu a cerut astazi politiei sa radieze adresa de domiciliu a Monicai pentru ca el si-a retras acordul ca ea sa mai stea la Izvorani.

Nu a plecat el bine, ca a aparut Monica. Si ea a fost audiata de poliristi. Pe de o parte ca victima ce reclama ca a fost lovita si talharita. Pe de alta pentru ca sotul o acuza de talharie si tulburare de posesie.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu