marime text:

Circul de la Izvorani - Monica tipa ca a fost batuta si ca i-a fost furat Bentley-ul!

Razboiul dintre Irinel si Monica Columbeanu face victime colaterale. Doi dintre angajatii omului de afaceri au fost audiati azi de politistii ilfoveni. Asta dupa ce Monica Columbeanu a depus o plangere conform careia ar fi fost talharita la Izvorani, in timp ce incerca sa-si recupereze o limuzina, cumparata cu bani castigati de ea.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Vreme de 5 ore, doi dintre paznicii de la Izvorani au fost audiati de politistii din Ilfov care le-au cerut sa povesteasca in amanunt tot ce s-a petrecut in week-end in curtea miliardarului.

Barbatii au raspuns astfel acuzatiilor Monicai Columbeanu. Doamna  a incercat sambata sa intre in resedinta ca sa-si ia masina, un Bentley, insa sustine ea.... angajatii au injurat-o si au lovit-o.

In aceste conditii tinara s-a dus direct la Politia din Ciolpani unde a depus o plangere pentru tulburarea posesiei locuintei, abuz de incredere, talharie si instigare la talharie.

Ceva mai tarziu, tot sambata, Monica a mers la politia Snagov pentru a depune o a doua plangere, de data aceasta in legatura cu masina primita cadou de la sotul ei dar care figureaza pe numele unei firme care ii apartine fotomodelului. Asa ca l-a reclamat pe Irinel ca i-a luat Bentley-ul.

De la politie, doamna Columbeanu a mers la Instititul de Medicina Legala unde a solicitat o expertiza care sa dovedeasca faptul ca a fost lovita iar apoi la Spitalul de Urgenta Floreasca unde medicii au constatat ca are vanatai pe piept si pe spate.

Duminica, Monica Columbeanu a incercat iar sa intre la Izvorani. Avocatul ei a explicat ca tot ce se intampla este o incalcare a legii.

Numai ca Monica a facut o greseala atunci cand a anuntat la instanta ca locuieste in alta parte. Ca sa fie sigur ca nu se mai repeta astfel de situatii, Irinel Columbeanu a cerut astazi politiei sa radieze adresa de domiciliu a Monicai pentru ca el si-a retras acordul ca ea sa mai stea la Izvorani.

Nu a plecat el bine, ca a aparut Monica. Si ea a fost audiata de poliristi. Pe de o parte ca victima ce reclama ca a fost lovita si talharita. Pe de alta pentru ca sotul o acuza de talharie si tulburare de posesie.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuadrian (2011-03-15 10:58:07)
Monica Gabor ex Columbeanu regina materialistelor din Romania pustoaicele din tara asta a avut dupa cine sa ia moda masinilor scumpe fitelor si restauntantelor de asta numai gasesti nici una serioasa si cand le vezi ca toate sunt numai pe interes iti vine sa le decapitezi....
raspunde »
hahaha (2011-03-15 10:09:25)
esti o coarda penala mai monica.....toata tara stie ca esti doar dupa bani....tu ce credeai ca mosu iti lasa tie case si masini?? la munca bai taraturo :))
raspunde »
marian (2011-03-15 09:47:40)
Ce mama poate sa fie "marea doamna Monica"? Este in stare sa se bata cu oricine, sau poate sa se automaltrateze pentru ce....pentru bentley? ptr.lucruri de lux? dar in nici un caz ptr. fetita ei...Halal "mama"
raspunde »
cami (2011-03-15 09:30:18)
credeati ca irinel e prost? el nu si-a dat seama ca moni e pe interes? a stiut ca la un moment dat va ceda si a actionat calm si precis. eram sigura ca o va distruge daca va dovedi ca a vrut doar prestigiu si bani. pa moni!
raspunde »
Emil M (2011-03-14 22:40:10)
O zdreanta penibila !
raspunde »