marime text:

Amenzi de 15.000 de euro date vanzatorilor de etnobotanice din Bucuresti

A fost o noapte de vise rele, cu amenzi uriase, pentru proprietarii magazinelor de etnobotanice. Autoritatile din Bucuresti le-au facut o vizita fulger, iar doi dintre ei nu mai au voie sa vanda niciun gram pana la finalizarea anchetelor.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Oamenii legii au pus sub acuzare 11 proprietari de magazine de etnobotanice care sunt suspectati de incalcarea legii privind cultivarea, producerea, experimentarea, vanzarea sau alte operatiuni legate de circulatia fara drept a drogurilor de risc sau mare risc.

Au si dovezi, spun anchetatorii, pentru ca au confiscat peste 80 de grame de substante de tip spice, dar si 273 de pliculete ce contineau aceleasi substante.

Politistii au facut nu doar dosare penale ci au dat si amenzi, in valoare de aproximativ 15.000 de euro.

Descinderile de sambata noapte vin dupa cele din noaptea de vineri spre sambata, care au vizat magazine similare din sectorul 2. Si atunci s-a lasat cu dosare penale - 5 la numar, dar si cu confiscari si amenzi in valoare de aproape 20.000 de lei.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu