marime text:

Amenintari si injuraturi in trafic. Victima? Un politist!

Un politist din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Timis a depus o plangere in care sustine ca a fost amenintat si injurat in trafic, la Timisoara, de un alt sofer, un barbat pe care politistul il cercetase in mai multe dosare.
Amenintari si injuraturi in trafic. Victima? Un politist!
Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Timis, Marinela Apostolache, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX ca politistul, D.M., inspector in cadrul Serviciului de Investigatii Criminale al IPJ Timis, se afla in timpul liber si se deplasa cu masina pe o strada din Timisoara cand a fost amenintat si injurat de un alt sofer.
 
Potrivit acesteia, persoana care i-a adresat injurii politistului, Romica. B., a fost cercetata in mai multe dosare de politistul respectiv.
 
"Am fost sesizati prin intermediul apelului unic de urgenta de catre un politist aflat in timpul liber despre faptul ca, in timp ce se deplasa pe strada Mures, un conducator auto i-a adresat mai multe expresii jignitore si l-a amenintat. Persoana care i-a adresat injurii a fost cercetata in mai multe dosare de catre politistul respectiv", a afirmat Apostolache.
 
Conform purtatorului de cuvant al IPJ Timis, politistul a depus plangere, cercetarile ulterioare urmand sa stabileasca imprejurarile in care s-a produs incidentul.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu