marime text:

Amagiti cu locuri de munca in Italia, au ramas si fara bani, si fara serviciul din tara!

Au visat la un trai mai bun, construit pe munca grea in strainatate, dar au ramas acasa, plini de datorii. Este vorba despre mai multi oameni sarmani din judetul Cluj, care sustin ca au fost inselati de o firma de recrutare din Mures. Au platit sute de euro in schimbul unei slujbe in Italia, dar nu au ajuns acolo si nici nu si-au mai primit banii inapoi.

Sotii Deszo se numara si ei printre pagubiti. Au un copil mic de crescut si in tara nu se mai descurca cu banii. Au sperat ca o sa ajunga in Italia impreuna cu o alta ruda de-a lor, iar promisiunile firmei din Mures sunau foarte atragatoare. Numai ca promisiunile s-au dovedit a fi desarte.

Multi dintre pagubiti au imprumutat bani ca sa poata achita taxele impuse de firma de recrutare. Au dat fiecare cate 250 de euro si 100 de lei.

Reprezentantii firmei de recrutare arunca insa pisica in curtea partenerilor italieni. Acestia nu s-ar fi tinut de cuvant sa le gaseasca romanilor nostri un loc de munca.

Odata ce s-au fript insa, oamenii nu mai cred promisiunile nimanui ba mai mult, au depus joi si o reclamatie la politie.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu