marime text:

"Am facut dragoste cu ea, dar n-am ajutat-o sa promoveze"

Cu alte cuvinte, el a fost doar amantul doamnei, nicidecum intermediarul ei. In acest dosar cu accente romantice a fost pus sub invinuire si ulterior demis de premier inclusiv directorul Autoritatii Nationale a Vamilor.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Omul de afaceri Liviu Florian, retinut saptamana trecuta, le-a cerut astazi magistratilor sa il lase acasa. Le-a spus acestora ca nu l-a vazut in viata lui pe fostul sef al vamilor, cu atat mai putin sa-i dea bani ca sa o ajute pe Nicoleta Dobrescu sa urce in functie. Pe ea n-a negat insa ca ar cunoaste-o, dimpotriva se lauda ca o stie foarte bine.

"Am fost de nenumarate ori la restaurant insa toate mesele le achitam eu. Nu am avut cu ea nimic altceva in afara de o relatie absolut nepotrivita barbat-femeie. Nu imi explic de ce aceasta ma incrimineaza de trafic de influenta. Singura mea culpa este aceasta relatie."

Familia omului de afaceri, care locuieste in aceasta vila impunatoare, n-a dorit sa faca niciun comentariu asupra scandalului. Liviu Florian este unul dintre cei mai bogati bussinesmani din judetul Cluj, cu o avere estimata la 40 de milioane de euro de topul celor mai prosperi romani.

Iar daca tatalui ii mergea bine si fiul a ajuns vedeta, inclusiv pe internet dupa ce a primit un Ferrari.

Judecatorii n-a crezut povestea sincera de iubire si au respins recursul omului de afaceri. Liviu Florian va ramane in arest cel putin pana pe 4 martie, cand ii expira mandatul.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu