marime text:

Alti doi politisti implicati in furtul a 5 tone de cupru dintr-un TIR au fost arestati

Doi subofiteri din cadrul Politiei municipiului Salonta au fost arestati pentru ca in urma cu o luna au pretins 3.500 de euro de la un coleg de-al lor pentru a-l lasa sa jefuiasca un TIR cu cupru din Belarus, rasturnat langa comuna Madaras.
Alti doi politisti implicati in furtul a 5 tone de cupru dintr-un TIR au fost arestati
La cererea procurorilor Parchetului de pe langa Curtea de Apel Oradea, Tribunalul Bihor a dispus arestarea pentru 30 de zile a subofiterilor Petru Cionca si Radu Lobont, agenti de ordine publica si patrulare in cadrul Politiei municipiului Salonta, sub acuzatiile de luare de mita si complicitate la furt, a informat, joi, judecatorul Cristian Monenci, purtatorul de cuvant al Tribunalului Bihor.
 
Cei doi politisti au pretins in total 3.500 de euro de la colegul lor agentul Ionut Bar, primul arestat in acest caz, pentru a-i facilita acestuia jefuirea unui TIR incarcat cu cupru si rasturnat langa comuna Madaras.
 
Furtul a fost comis in noaptea de 23 spre 24 octombrie, de Ionut Bar, ajutat de trei prieteni ai sai: Adrian Benea, Nagy Lajos si Marius Cristian Mate.
 
Cuprul sustras de cei trei, in greutate de 5.500 de kilograme si in valoare de 32.000 euro, cazuse dintr-un tir care s-a rasturnat intre comunele Madaras si Inand dupa ce, baut fiind, soferul autotrenului, un cetatean din Belarus, a pierdut controlul volanului si a iesit cu masina in afara soselei.
 
Marfa a fost sustrasa cu o dubita, in trei curse, si a fost transportata apoi la domiciliul lui Nagy, de unde, ulterior, prin intermediul unor localnici din Salonta, a fost vanduta cu 25.300 de euro unor clienti din Oradea, care la randul lor au valorificat-o in Ungaria.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu