marime text:

Ai grija cand te urci in taxi - vezi cum poti ajunge sa platesti o suma dubla!

Ce se intimpla atunci cand romanii nu mai au bani de plimbari la sosea, iar taximetristii duc dorul comenzilor? Nimic bun, pentru ca cei din urma ajung sa isi bata joc de putinii clienti care ii mai cheama la comanda.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Iata cat de eficienta este o instalatie ilegala montata pe schimbatorul de viteze.

''Il tine ascuns pe maneta de viteza, bagat pe interior, pe sub aceasta husa si prins cu scoci. Daca stam de vorba un minut de aici pana la Piata Presei Libere ajunge pana la 14 lei''

Taximetristul recunoaste ca isi fura clientii.

''La o cursa de 15 lei, puneam in plus ..10....2....3 lei"

De departe insa, campionul inselaciunilor este soferul din imagini care a pus la punct un sistem cu telecomanda. Primul depistat pana acum.

Cei care merg des cu taxiul stiu ca au fost pacaliti macar o data. Problema este ca dupa o astfel de cursa dovezile sunt sterse.

Ioana Stancu, purtator de cuvant B.P.R. ''Rugam toti cetatenii ca in cazul in care sesizeaza ca taximetristii au intervenit asupra aparatelor de taxat sa sune de urgenta la 021 9544, sa reclame''

Taximetristii neseriosi isi pierd licenta si risca 5 mii de lei amenda.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu