marime text:

UPDATE: Agresorul baiatului care a murit acasa, dupa o lovitura primita la discoteca, are tot 17 ani!

Tanarul suspectat ca l-a lovit pe adolescentul de 17 ani din orasul argesean Mioveni care a fost gasit mort in casa de catre mama sa a fost prins, miercuri dupa-amiaza, de politisti si dus la audieri.
UPDATE: Agresorul baiatului care a murit acasa, dupa o lovitura primita la discoteca, are tot 17 ani!

UPDATE:  Principalul suspect in cazul mortii tanarului de 17 ani din orasul argesean Mioveni a fost retinut, dupa mai multe ore de audieri, pentru 24 de ore sub acuzatia de lovituri cauzatoare de moarte, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene, suspectul, tot de 17 ani din localitatea argeseana Micesti, a fost retinut pentru 24 de ore de Parchetul Tribunalului.

"A fost audiat initial la Politia Mioveni, iar ulterior a fost preluat si dus la Parchetul Tribunalului Arges, cazul fiind preluat de catre procurori. Acestia au decis retinerea pe baza de ordonanta pentru 24 de ore a tanarului de 17 ani", a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Arges,comisar sef Danut Dinu.

Ulterior, tanarul a fost dus in arestul Politiei Judetene din Arges, urmand ca joi sa fie prezentat magistratilor Tribunalului cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Judetean de Politie Arges, tanarul in cauza are 17 ani si este din localitatea Micesti, judetul Arges.

"El a fost identificat de catre anchetatori, iar in acest moment este dus la sediul politiei pentru a fi audiat, acuzatia fiind de lovituri cauzatoare de moarte, iar in functie de rezultatele anchetei urmeaza sa se dispuna daca acesta va fi retinut pe baza de ordonanta pentru 24 de ore", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Arges, comisar sef Danut Dinu.

Initial, anchetatorii au avut un cerc de cinci suspecti dintre tinerii care au fost in momentul incidentului in apropierea victimei, iar ulterior pe baza probelor si a declaratiilor s-a stabilit ca cel care l-a lovit cu palma pe adolescent este Oprescu Florin Alexandru, de 17 ani din localitatea Micesti.

Suspectul a fost dus la sediul Politiei Mioveni, pentru audieri.

Un tanar de 17 ani din orasul argesean Mioveni a fost gasit mort in casa de catre mama sa, dupa ce aceasta a cerut sprijinul pompierilor pentru a deschide usa apartamentului, incuiata pe dinauntru, politistii considerand ca este o moarte suspecta.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Judetean de Politie Arges, din primele cercetari ale politistilor a reiesit ca baiatul a petrecut cu prietenii duminica spre luni in mai multe localuri din oras, iar la un moment dat, potrivit martorilor, a avut o altercatie cu un grup de tineri, in urma careia a fost lovit si a lesinat.

Ulterior, adolescentul a fost dus acasa de catre prieteni, unde a fost gasit mort in casa, cazul fiind considerat o moarte suspecta.

In urma autopsiei s-a stabilit ca adolescentul a decedat "prin asfixie mecanica" din cauza unei "leziuni puternice cranio-cerebrale".

"A murit prin asfixie mecanica de bol alimentar. Aceasta s-a produs in urma unei faze terminale a mortii, cauzata de o leziune puternica, cranio-cerebrala, cu elemente de contralovituri. La autopsie am evidentiat la fata leziuni traumatice care cel mai probabil ne sugereaza, in succesiunea leziunilor traumatice, ca initial a fost lovit la fata dupa care s-a proiectat pe plan dur ceea ce concorda cu datele anchetei de la fata locului.(...) Nu s-a pus in evidenta ca ar fi consumat alcool, dar asta nu inseamna ca nu a consumat, au fost 8-10-12 ore dupa incident, timp suficient ca acesta sa fi fost metabolizat", a declarat, miercuri, seful Serviciului Medico Legal Arges, dr Dan Manu.

Tanarul decedat era elev in clasa a 11-a la Grupul scolar Industrial din Mioveni.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu