marime text:

Afaceristul jefuit de 200.000 de euro: "Dau recompensa si jumatate din suma, numai sa fie prinsi hotii"

Anchetatorii care au preluat jaful de vineri de la marginea Capitalei, cand patru mascati au plecat cu 200.000 de euro furati dintr-o masina, verifica si ipoteza unei inscenari.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cum incidentul, al treilea dintr-o serie copiata la indigo, nu este pe deplin lamurit, victima si soferul ei au dat noi declaratii. Pe fir au intrat, se pare, si servicile secrete.

Omul de afaceri plange si astazi dupa cei 200.000 de euro pe care i-a pierdut in timpul jafululi armat de vineri pe centura Capitalei. Omul spune ca ar face orice sa isi recupereze paguba. Ba chiar ca s-ar multumi cu o parte mica din banii furati.

Ion Mihai si soferul sau au fost reaudiati marti la parchet. Au povestit minut cu minut tot ce s-a intamplat din momentul in care au scos banii din banca si pana in clipa in care ar fi aparut cei patru indivizi mascati. Sub amenintarea pistoalelor, le-ar fi furat sacul in care se aflau banii pregatiti de patron ca sa cumpere cupru.

Procurorii care ii ancheteaza cazul mai cerceteaza alte doua cazuri similare si vor sa afle daca intre cele trei exista sau nu legaturi. Oricum, se gandesc ca cineva ar fi putut actiona la pont. Asa ca sunt verificati angajatii bancii din care s-au alimentat cu bani toate cele trei victime, dar si persoane din anturajul oamenilor de afaceri.

De folos ar putea fi si imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale bancii care au ajuns la anchetatori. Nu este exclus ca in aproipierea celui care se ocupa cu comertul de fier vechi sa apara fete cunoscute din randul lumii interlope.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu