marime text:

Afacerist sirian, arestat pentru un tun de 2 milioane de euro. Isi facea o firma la fiecare trei luni!

In timp ce statul doarme, cei care au un pic de tupeu si desigur, spirit de afaceri, fac averi uriase. Este si cazul unui sirian, care din '91 incoace, si-a deschis cate o firma, din trei in trei luni. I s-au pus catuse abia acum, dupa un tun de 2 milioane de euro.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Inainte sa fie prins, sirianul a adus in tara 40.000 de sandale si pantofi, cu doua TIR-uri din Turcia, dar si din tara natala. La vama noastra a declarat ca fiecare pereche valoreaza 1 leu, nu 15, cat cerea de fapt suspectul la vanzare. Astfel, diferenta de bani nu se regasea niciodata in bugetul de stat, ci doar in conturile omului de afaceri.

Potrivit autoritatilor, pana acum individul a facut 198 de astfel de transporturi. Din trei in trei luni, sirianul isi cesiona firma. Uita, evident, sa isi plateasca taxele si impozitele.

De cand s-a stabilit in Romania, ar fi avut peste 30 de companii. Prin intermediul lor, marfurile erau plasate imediat si ca sa dea macar impresia de legalitate, in caz de control, apareau si facturi de vanzare catre alte societati, ale caror date erau luate de pe internet.

Sirianul este cercetat in prezent pentru evaziune fiscala. Ca el sunt numai in sectorul 3  din Bucuresti alti 300 de contrabandisti.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu