marime text:

Afacerea de 200 de milioane de euro, din spatele camerelor DNA ascunse in tocul usii!

Cei doi vicepresedinti ai Consiliului Judetean Iasi, care au descoperit miercuri camere video ascunse in peretii biroului, au fost chemati la DNA. Procurorii i-au informat ca exista un dosar penal pe numele lor, dar nu le-au spus pentru ce sunt acuzati.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Surse din ancheta spun insa ca miza interceptarilor deconspirate este o afacere de 200 de milioane de euro, legata de modernizarea Aeroportului din Iasi. Iar lupta pentru alegerea firmelor s-ar da intre consilieri, cei mai multi din opozitie si presedintele lor, Constantin Simirad.

Dupa iesirea de la audieri, Constantin Adascalitei si Victor Chirila si-au sustinut in continuare teoria. Sunt vanati pentru ca apartin opozitiei, chiar de catre seful lor, Constantin Simirad, apropiat al PDL-ului. Care de altfel a negat miercuri orice implicare.

In tot acest timp, la Consilul Judetean Iasi angajatii intrasera in panica. Toata lumea cerceta peretii.

In legatura cu ipoteza legata de modernizareaa aeroportului, Simirad crede ca intotdeauna vor exista "ispite" cand e vorba despre fonduri pentru reconstructie.

El spune insa ca firmele pe care le sustine isi vor prezenta in mod public si transparent oferta.

Tot scandalul a izbucnit miercuri cand vicepresedintii au descoperit din intamplare camerele de supraveghere, pe care cei de la DNA le-au recunoscut ca fiind ale lor. Au atunci pentru prima oara despre "suspiciuni de coruptie".

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu