marime text:

Afacere banoasa, dar ilegala - cazinou clandestin in centrul orasului

Un cazino in toata regula, care functiona ilegal intr-o cladire din centrul orasului Oradea, au gasit miercuri seara politistii bihoreni, in urma unei perchezitii. Inauntru se aflau 22 de persoane, iar 15 dintre ele erau asezate in fata celor cinci mese de poker.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Casa in care functiona cazino-ul clandestin fusese inchiriata de doi indivizi, care organizau turnee clandestine de poker.  Proprietarii aveau tot ce trebuie pentru o astfel de activitate: splitere video, trei crupieri si mese speciale de pocher.

Dupa primele investigatii, politistii au stabilit ca localul functiona de cateva luni bune, iar proprietarii organizau adevarate turnee, intre orele 18,00 si 1,00 dimineata. La fiecare turneu participau intre 20 si 25 de persoane, iar taxa fiecarui jucator varia intre 30 si 100 de lei.

85 la suta din suma adunata era destinata castigatorilor, iar restul de 15 procente, intra in buzunarul organizatorilor. Cei doi proprietari ai salii de joc sunt cercetati acum in libertate pentru evaziune fiscala si practicarea ilegala de jocuri de noroc.  
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu