marime text:

Adolescentul de 14 ani acuzat de crima si-a planuit demult razbunarea pe cel care l-a agresat sexual!

  Adolescentul de 14 ani din Constanta care l-a ucis cu sange rece pe individul care a incercat sa-l violeze in trecut si-a recunoscut senin fapta.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs. 

Baiatul povesteste ca dupa tentativa initiala de viol, barbatul de 39 de ani l-ar mai fi incoltit si in alte dati si chiar i-a facut declaratii de dragoste. Cuvintele au declansat in mintea lui o ura teribila, care l-a transformat in cele din urma intr-un criminal.
 
Povestea tanarului demonstreaza inca o data ca cineva a gresit atunci cand nu a apelat la ajutor de specialitate dupa prima tentativa de viol. Baiatul a ramas marcat, asa cum sustin acum psihologii, iar mintea lui a lucrat numai pentru a gasi o modalitate de a-l pedepsi pe agresor.
 
Procurorii au aflat marti noapte de la adolescent ca victima i-a tot facut avansuri si in ultimul timp, si cum a vazut ca nimeni nu are de gand sa faca ceva a luat singur controlul.
 
Anchetatorii il acuza acum de omor deosebit de grav, fapta care se pedepseste in cazul minorilor cu pana la 12 de ani de inchisoare.
 
Procurorii banuiau de la inceput ca elevul este principalul suspect. L-au chemat zile in sir la audieri si si-au dat seama ca baiatul incearca sa-i pacaleasca. Abia marti seara, cand i-au spus clar ca au dovezi impotriva lui, adolescentul a recunoscut totul.
 
Procurorii banuiesc ca intre adolescent si victima s-au petrecut mai multe episoade. Nimeni nu stie insa daca a fost mai mult decat o tentativa de viol. Cert este ca adolescentul lucra demult la planul razbunarii.
 
La reconstituirea inceputa dis-de-dimineata adolescentul le-a povestit procurorilor pas cu pas cum a ajuns in garajul parasit alaturi de victima. Avea chipul senin si parea ca nu regreta nimic din ce a facut. Rudele victimei au asistat ingrozite la reconstituire.
 
Adolescentul este inca sub ordonanta de retinere si urmeaza sa fie dus in fata magistratilor.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu