marime text:

Adolescenta ucisa de doi colegi psihopati si sadici sexual! VEZI detaliile crimei

"Am omorat o catea si n-a fost prea greu. Ar trebui s-o facem din nou!". Aceasta este afirmatia unui din cei doi baieti de 17 si 18 ani, colegi de clasa si prieteni foarte buni, ce au comis o crima oribila, care a socat o tara intreaga.
Adolescenta ucisa de doi colegi psihopati si sadici sexual! VEZI detaliile crimei

Saptamana aceasta cei doi au fost condamnati la inchisoare pe viata, iar anchetatorii au facut publice detaliile terifiante ale faptei lor.

Cei doi canadieni, Kruse Wellwood, de 17 ani, si Cameron Moffat, cu un an mai mare, au ucis-o pe colega lor de clasa, Kimberly Proctor, intr-un mod care i-a facut pe specialisti sa-i catalogheze pe cei doi drept psihopati si sadici sexual, care nu au nicio sansa de reabilitare.

Si-au dus colega la locuinta unuia din ei, unde au biciuit-o, batut-o si violat-o. Unul din baieti a povestit ca s-a plictisit la un  moment dat pentru ca fata nu mai avea puterea sa tipe si sa se zbata si s-a dus sa se uite la TV in camera alaturata, in timp ce prietenul lui o sodomiza pe fata mai mult moarta decat vie.

Au ucis-o pe Kimberly Proctor, au transat-o si au bagat-o intr-un congelator din casa, dupa care au pus mana pe telefon si au chemat o fosta prietena in aceeasi casa si au facut sex in trei.

A doua zi au pus bucatile de cadavru in rucsac si cu autobuzul s-au dus intr-un loc de agrement din marginea orasului, unde au incendiat cadavrul.

Resturile cadavrului au fost descoperite a doua zi, iar politia a ajuns in scurt timp la cei doi criminali.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu