marime text:

Adolescent injunghiat in burta de un barbat, pentru ca n-a vrut sa cedeze locul din autobuz unei femei

Pentru un loc pe scaun in autobuz, a fost gata sa faca moarte de om. Un tanar de 24 de ani a injunghiat un alt calator de pe ruta Brasov - Sacele, care nu a vrut sa-i cedeze locul sau unei femei.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Victima este un tanar de 16 ani, care statea linistit pe unul dintre scaune. Era destul de aglomerat in autobuz, asa ca toate locurile erau ocupate. 

La un mement dat, un alt calator, insotit de o femeie, i-a sugerat baiatului sa se ridice si sa cedeze locul. Adolescentul a refuzat si de aici pana la cearta si bataie nu a mai fost decat un pas.

Furios, barbatul a scos un briceag si l-a atacat pe adolescent. Injunghiat in abdomen, baiatul a coborat la prima statie si a chemat politia si ambulanta.

Dus la spital, baiatul a fost operat de urgenta si a scapat cu viata. Agresorul a fost retinut de politie pe cand abia coborase si el din autobuz si urcase intr-un taxi. Va da socoteala acum pentru vatamare corporala grava.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu