marime text:

Adjunctul Vamii Sibiu si cinci subordonati, retinuti pentru contrabanda cu parfumuri si tigari

Adjunctul Vamii Sibiu, un politist si cinci vamesi au fost retinuti pentru contrabanda su parfumuri si tigari. Sunt suspectati de implicarea intr-o "afacere" de opt milioane de euro.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.In urma acestor retineri facute de procurorii DIICOT, activitatea vamii este practic blocata pentru ca toti functionarii au fost pusi sub acuzare.
 
Adjunctul vamii din Sibiu a fost fost instalat in functie in urma cu zece zile, dar procurorii DIICOT i-au stricat repede bucuria. Au strans probe impotriva lui care arata ca nu este strain de traficul cu parfumuri si tigari de contrabanda, in valoare de opt milioane de euro, in care au fost arestate in luna martie 12 persoane. El va fi dus in fata unui judecator, care va decide daca il vor aresta sau va fi cercetat in stare de libertate pentru complicitate la contrabanda si aderare la grup organizat infractional.
 
Cinci vamesi sibieni sunt invinuiti in acelasi dosar.
 
In acest caz, Tribunalul Bucuresti a decis, in 19 martie, arestarea preventiva a 12 persoane retinute de procurorii DIICOT pentru trafic cu parfumuri si tigari de contrabanda. 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu