marime text:

Accident INCREDIBIL! O masina a fost lovita din plin de un rapid, dar toti pasagerii au scapat cu viata

"Numai o minune le-a salvat viata!", spun martorii unui teribil accident produs in Botosani, cand au vazut cinci oameni iesind teferi dintr-o masina zdrobita. Soferul a decis sa traverseze o cale ferata tocmai cand se apropia trenul, asa ca impactul a fost inevitabil. Masina a zburat pur si simplu prin aer.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Martorilor le-a venit greu sa creada cand au vazut ca toti cei cinci tineri din masina au scapat cu viata, dupa ce masina a fost lovita de rapidul Botosani-Bucuresti. Soferul e singurul ranit mai serios - cu traumatisme la cap si coloana vertebrala.  

Un alt tanar din masina are o clavicula fracturata in urma accidentului. Nimeni nu-si explica neatentia soferului. Omul nu era baut, mecanicul a semnalizat acustic apropierea garniturii, iar vizibiltatea in zona era buna.

Soferul va fi luat la intrebari de politisti dupa ce se va pune pe picioare Va ramane fara carnet si va fi cercetat pentru vatamare corporala din culpa.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu